,

BOSCH TR1100 18 B

Bosch
Availability:

Нема на залиха


 • Јачина 18 kw
 • Регулатор на моќноста : 12 kW/18 kW
 • Бучавост: 15 dB

18.490 ден

Бренд

Моќност

18kw

 • TR1100 18 B е хидрауличен проточен бојлер B класа од 18kW
  Работен притисок : 0.6 бари
  Регулатор на моќноста : 12 kW/18 kW
  Годишна потрошувачка на енергија: 495 kWh
  Бучавост: 15 dB
  Kaпацитет на топла вода во минута: 9,9л/5,4 л/мин. (380С/600С)
  Бакарни цевки : греачите никогаш не доагаат во допир со вода
  Отпорни на корозија,ваздушни меурчиња и бигор
  Комплетен сет за конекција, прилагодлив од 90-125мм.
  Сигурност:Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
  Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)