,

BOSCH TR2000 21 B

Bosch

 • TR2000 21 B хидрауличен проточен бојлер
 • А класа од 21kWРаботен притисок : 0.8
 • бариРегулатор на моќноста : 14 kW/21
 • kWГодишна потрошувачка на енергија: 483
 • kWhБучавост: 15 dB

14.490 ден

 • TR2000 21 B хидрауличен проточен бојлер А класа од 21kW
 • Работен притисок : 0.8 бари
 • Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW
 • Годишна потрошувачка на енергија: 483 kWh
 • Бучавост: 15 dB
 • Kaпацитет во минута : (38С/60С) 11,6л/6,3 л/мин.
 • Пластични цевки во согласност со DVGW, бакар, челик
 • CLICKFIX plus®: брз и лесен начин на монтажа
 • Флексибилни цевки за поврзување со водата
Бренд

Моќност

21kw