,

BOSCH TR5000 15/18 EB

Bosch
Availability:

Нема на залиха


 • TR5000 15/18 EB електронски проточен
 • бојлер, ен.класа А од 15/18kWРаботен
 • притисок: 0.25 бариРегулатор на
 • моќноста: 15 kW/18 kWГодишна
 • потрошувачка на енергија: 478 kWh

20.490 ден

 • TR5000 15/18 EB електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW
 • Заштеда на ел.енергија,со едноставно прилагодување на слајдот на контролната електроника
 • Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh
 • Бучавост: 15 dB
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 9,9л/5,4 л/мин. (38С/60С)
 • Точнo контролирана топла вода на саканата температура
 • Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
 • CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
Бренд

Моќност

15kw, 18kw