,

BOSCH TR8500 21/24 DESOB

Bosch
Availability:

Нема на залиха


 • Јачина 21/24kW
 • Регулатор на моќноста : 21/24kW
  Енергетска класа А
 • Бучавост: 15 dB

26.590 ден

Бренд

Моќност

21kw, 24kw

 • Опис:

  TR8500 21/24 DESOB е Премиум електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24kW
  Работен притисок: 0.25 бари
  Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW
  Атрактивен дизајн
  Годишна потрошувачка на енергија: 479 kWh
  Бучавост: 15 dB
  Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (380С/600С)
  Прецизен избор на температура од 30°C до 60°C на LCD екран во боја

 • Премиум програми/функции:
  Приказ на поставената температура
  Приказ на проток на струја
  Приказ за ангажирана моќност
  Датум и време
  Копчиња за брза промена на температурата
  Екран со повеќе бои
  Можност за внесување на цената на електричната енергија и следење на нејзината потрошувачка

  Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
  Можност за приклучување на солар
  Корисниците на соларни системи на тој начин се независни од сонцето, ветерот и времето
  CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација

 • Сигурност:
  AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава
  Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
  Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)
 • Напомена:
  Догревање oд солар до 55°C