-13%
,

GORENJE BSM600CLW

Gorenje

Моќност на моторот (max): 250 W
AC мотор за сигурно работење
Тивка работа (SilentPower)
Лесно чистење
Ефикасно четиристрано сечило
Сад за носење
Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник
Едноставно отстранување на сечилот за безбедност и лесно чистење
Дополнителен сад
Волумен на садот: 0,6 l
Капак со кој се претвора блендерот во сад за носење
Отворање на капакот
Вакумски ногарки за совршена стабилност
Долготраен пластичен сад за мешање
Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
Куќиште: Пластика + метал
Димензии (ШxВxД): 13 × 40 × 14 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 24 × 25 × 16,5 cm
Нето тежина на апаратот: 1,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

1.950 ден 2.250 ден

Бренд

Моќност

250W

Моќност на моторот (max): 250 W
Тивка работа (SilentPower)
Лесно чистење
Ефикасно четиристрано сечило
Сад за носење
Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник
Едноставно отстранување на сечилот за безбедност и лесно чистење
Дополнителен сад
Волумен на садот: 0,6 l
Нето тежина на апаратот: 1,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg