,

CAMRY CR4458

CAMRY
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:1200W
  • Подготвува пуканки со топол воздух за приближно  2,5мин
  • Без користење на масло

1.390 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност: 1200 W
Подготвува пуканки со топол воздух за приближно  2,5мин
Без користење на масло
Проѕирен капак со интегрирана лажица за полнење
Оn-off копче
Гумени ногарки