, ,

CANDY CBL3518EVW

Candy
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: Е
 • Low Frost технологија
 • Димензии:177,2 x 54 x 54,5 cm
 • Вкупен капацитет: 263л
 • Ниво на бучава: 38dB (A)

23.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа: Е
 • Low Frost технологија
 • Air Plus +
 • Super Cool и Super Freeze
 • Smart Cool Sensors
 • Автоматско одмрзнување
 • Електронски дисплеј
 • Индикатор за отворена врата – фрижидер
 • Прилагодлива температура
 • Одделна контрола на температурата на фрижидерот и замрзнувачот
 • Вкупен капацитет: 263л
 • Капацитет на фрижидерот: 190л
 • Капацитет на замрзнувачот: 73л
 • Годишна потрошувачка на енергија: 220kWh
 • Ниво на бучава: 38dB (A)
 • Димензии: 177,2 x 54 x 54,5 цм
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm