, ,

CANDY CBL3518F

Candy
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: F
 • Low Frost технологија
 • Димензии: 176,7 x 54 x 54,5
 • Вкупен капацитет: 264л
 • Ниво на бучава: 38dB (A)

22.990 ден

 • Енергетска класа: F
 • Low Frost технологија
 • Super Cool и Super Freeze
 • Smart Cool Sensors
 • Автоматско одмрзнување
 • Електронски дисплеј
 • Прилагодлива температура
 • Индикатор за отворена врата – фрижидер
 • Вкупен капацитет: 264л
 • Капацитет на фрижидерот: 191л
 • Капацитет на замрзнувачот: 73л
 • Годишна потрошувачка на енергија: 275kWh
 • Ниво на бучава: 38dB (A)
 • Димензии: 176,7 x 54 x 54,5
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm