-14%
, ,

CANDY CCHM 145

Candy

  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:145L
  • Потрошувачка на енергија годишно:188kWh

9.490 ден 10.990 ден

Бренд

Ширина

56cm

  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:145L
  • Аларм
  • Капацитет на замрзнување:13.5kg/24h
  • Годишен циклус на електрична енергија:188 kWh
  • Ниво на бучава:42dB
  • Димензии:84.5x70x56cm