-12%
, , ,

CANDY CCHM 200

Candy
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:200L
 • Потрошувачка на енергија годишно:222KWh

11.490 ден 12.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

90cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:200L
 • LED сијалица
 • Капацитет на замрзнување:15.5kg/24h
 • Годишен циклус на електрична енергија:222 kWh
 • Автономна работа:36h
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:85x90x55cm