-27%
, ,

CANDY CMIOUS 5142

Candy

 

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:166L
 • Димензии:143x55cm

10.990 ден 14.990 ден

BEKO HSA32520 F
 • Вертикален замрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:166L
 • Број на фиоки:6
 • Автономија:16 h
 • Капацитет на замрзнувачот:8 kg / 24 h
 • Потрошувачка на енергија годишно:220kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:143x55cm
Бренд

Ширина

55cm