, ,

CANDY CS 1072DE/1-S,

Candy

 

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:16

14.990 ден

 • Полнење:фронтално
 • AC мотор
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:16
 • Контроли на допир – Smart Touch
 • Одложен почеток
Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A+++

 • Полнење:фронтално
 • AC мотор
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:16
 • Контроли на допир – Smart Touch
 • Одложен почеток