, ,

CANDY CSE H8A1LE in

Candy
Availability:

Нема на залиха


  • Heat pump
  • Енергетска класа:А+
  • Капацитет:8кg
  • 4 нивоа на сензори
  • Soft Care drum
  • 15 програми
  • Одложен старт:3-6-9 h
  • LED дисплеј
  • Тајмер
  • NFC
  • Ниво на бучење:67 dB(A)
  • Годишна потрочувачка на електрична енергија:273 kWh
  • Димензии:85x60x60cm

23.990 ден

Нема на залиха

  • Heat pump
  • Енергетска класа:А+
  • Капацитет:8кg
  • 4 нивоа на сензори
  • Soft Care drum
  • 15 програми
  • Одложен старт:3-6-9 h
  • LED дисплеј
  • Тајмер
  • NFC
  • Ниво на бучење:67 dB(A)
  • Годишна потрочувачка на електрична енергија:273 kWh
  • Димензии:85x60x60cm
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A+