-12%
,

CLATRONIC FS 3261

Clatronic

 • Лепач на кеси
 • Лесна за употреба
 • Вклучува и ролна од 3 м
 • Јака пумпа за екстракција

1.890 ден 2.150 ден

CLATRONIC FS 3261
 • Лесна за употреба
 • Вклучува и ролна од 3 м.
 • Јака пумпа за екстракција
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
 • Напојување: 230 V / 50 Hz
 • Сила :100 W
 • Боја Бела
 • Димензии 12.5 x 33 x 8 cm;
 • Тежина 1.49 кг.
 • 1 година гаранција
Бренд