,

De longhi ks 3000m

De longhi

Есклузивен “METROPOLIS” дизајн
Алуминиумски оквир и рачка
Непрестано течење на сокот
Заштита од протекување

4.450 ден

Бренд

Моќност

35W

Есклузивен “METROPOLIS” дизајн
Алуминиумски оквир и рачка
Непрестано течење на сокот
Заштита од протекување
Двосмерен мотор со влезна сила од 35 w