,

ELEGANT 1500

Elegant
Availability:

Нема на залиха


 • Правосмукалка со вреќичка
 • Моќност 1500w
 • Микро филтер
 • Трајна вреќичка
 • Ретро дизајн
 • Големи тркала на задната страна
 • Практична рачка за лесен пренос

3.590 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

1500W

тип на правосмукалка

 • Правосмукалка со вреќичка
 • Моќност 1500w
 • Микро филтер
 • Трајна вреќичка
 • Ретро дизајн
 • Големи тркала на задната страна
 • Практична рачка за лесен пренос