,

ELEGANT 1700

Elegant
Availability:

Нема на залиха


 • Правосмукалка со вреќичка
 • Моќност 1700w
 • Микро филтер
 • Трајна вреќичка
 • Ретро дизајн
 • Големи тркала на задната страна
 • Практична рачка за лесен пренос

3.790 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

1700W

тип на правосмукалка

 • Правосмукалка со вреќичка
 • Моќност 1700w
 • Микро филтер
 • Трајна вреќичка
 • Ретро дизајн
 • Големи тркала на задната страна
 • Практична рачка за лесен пренос