,

ELEGANT 2000

Elegant
Availability:

Нема на залиха


 • Правосмукалка со вреќичка
 • Моќност 2000w
 • Микро филтер
 • Трајна вреќичка
 • Ретро дизајн
 • Големи тркала на задната страна
 • Практична рачка за лесен пренос

3.890 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

тип на правосмукалка

 • Правосмукалка со вреќичка
 • Моќност 2000w
 • Микро филтер
 • Трајна вреќичка
 • Ретро дизајн
 • Големи тркала на задната страна
 • Практична рачка за лесен пренос