-25%
,

Elektra EIAC-12i-Forest

Elektra

 • Енергетска класа (SEER/SCOP) : A++ (6.1,4.0)
 • Капацитет на ладење: 3520W
 • Капацитет на греење:3560W
 • Влезна моќност на ладење/ греење: 1134W/975W
 • Капацитет на одвлажнување: 1L/h
 • Фреон: R32
 • Звучнoст на внатрешната единица(Hi/Mi/Lo): 26/34/40 dB(A)
 • Звучност на надворешната единица: 36/44/50 dB
 • Проток на воздух: 550 м3
 • Работнa температура: -15<°C<53
 • Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 777×250×205mm
 • Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШхВхД): 848×318×277 mm
 • Hето тежина на внатрешната единица: 8.5 kg
 • Бруто тежина на внатрешната единица: 10.5 kg
 • Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 700×552×256 mm
 • Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШхВхД): 803×585×325 mm
 • Нето тежина на надворешната единица: 25 kg
 • Бруто тежина на надворешната единица: 28 kg
 • Дијаметар на цевката во течна фаза:1/4″
 • Димајетар на цевката во гасовита фаза: 3/8″

16.990 ден 22.790 ден

Бренд

Боја

Бела

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа(SEER/SCOP) : A++ (6.1,4.0)
 • Капацитет на ладење: 3520W
 • Капацитет на греење:3560W
 • Влезна моќност на ладење/ греење: 1134W/975W
 • Капацитет на одвлажнување: 1L/h
 • Фреон: R32
 • Звучнoст на внатрешната единица(Hi/Mi/Lo): 26/34/40 dB(A)
 • Звучност на надворешната единица: 36/44/50 dB
 • Проток на воздух: 550 м3
 • Работнa температура: -15<°C<53
 • Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 777×250×205mm
 • Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШхВхД): 848×318×277 mm
 • Hето тежина на внатрешната единица: 8.5 kg
 • Бруто тежина на внатрешната единица: 10.5 kg
 • Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 700×552×256 mm
 • Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШхВхД): 803×585×325 mm
 • Нето тежина на надворешната единица: 25 kg
 • Бруто тежина на надворешната единица: 28 kg
 • Дијаметар на цевката во течна фаза:1/4″
 • Димајетар на цевката во гасовита фаза: 3/8″