-7%
,

Favorit 18000BTU

Favorit

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A(3.23/3.61)
 • Капацитет на ладење:5280 W
 • Капацитет на греење:5420 W

20.990 ден 22.490 ден

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A

Моќност

5.5 kW

 • Скриен Лед Дисплеј
  Енерегетска класа (ладење) А
  Енергетска класа (греење) C
  Капацитет на ладење  (Btu/h;W) 18000;5280
  Капацитет на греење  (Btu/h;W) 18500;5420
  Работна температура од -7 до +43