-17%

FAVORIT L 141

Favorit

 • Енергетска класа:А+
 • Вкупен капацитет:98L
 • Димензии:82.1x48x50cm

5.790 ден 6.990 ден

 

 • Енергетска класа:А+
 • Бруто/Нето волумен: 91/89 L
 •  Полица за шишиња
 • Прилагодувачки полици
 • Потрошувачка на енергија годишно:113kWh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии: 82,1/48/50 cm
Категорија:
Бренд

Ширина

50cm

Висина на фрижидер

до 85cm

  • Енергетска класа:А+
  • Бруто/Нето волумен: 91/89 L
  •  Полица за шишиња
  • Прилагодувачки полици
  • Потрошувачка на енергија годишно:113kWh
  • Ниво на бучава:43dB
  • Димензии: 82,1/48/50 cm