-15%
, ,

FAVORIT R-1001N

Favorit

 • Капацитет: 88L
 • Енергетска класа: А+
 • Ниво на бучавост: 43 db
 • Димензии(В/Ш/Д): 83X49X52 cm

8.490 ден 9.990 ден

 • Капацитет: 88L
 • Енергетска класа: А+
 • Ниво на бучавост: 43 db
 • Димензии(В/Ш/Д): 83X49X52 cm
Бренд

Ширина

48cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција