, ,

FILO P-121 8.0 12″ Blue

Availability:

Нема на залиха


 • Големина на тркала 12″
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен украсен штитник за ланецот
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Шише за вода
  Висококвалитетни гуми

5.290 ден

Нема на залиха

 

 • Големина на тркала 12″
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен украсен штитник за ланецот
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Шише за вода
  Висококвалитетни гуми
Големина на тркало

12"