, ,

FILO P-210 8.0 12″ Pink

Availability:

Нема на залиха


 • Големина на тркала: 12”
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен штитник за ланецот
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Предна и задна корпа
  Висококвалитетни гуми

5.590 ден

Нема на залиха

 

 • Големина на тркала: 12”
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен штитник за ланецот
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Предна и задна корпа
  Висококвалитетни гуми
Големина на тркало

12"