, ,

FILO P-210 8.0 16″ Violet

Availability:

Нема на залиха


 • Големина на тркала: 16”
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен штитник за ланецот
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Предна и задна корпа
  Висококвалитетни гуми

6.190 ден

Нема на залиха

 

 • Големина на тркала: 16”
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен штитник за ланецот
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Предна и задна корпа
  Висококвалитетни гуми
Големина на тркало

16"