-15%
, ,

FILO P-210 8.0 20″ Violet


 • Големина на тркала: 20”
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен штитник за ланецот
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Предна и задна корпа
  Висококвалитетни гуми

5.940 ден 6.990 ден

 • Големина на тркала: 20”
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен штитник за ланецот
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Предна и задна корпа
  Висококвалитетни гуми
Големина на тркало

20"