-12%
, ,

FUEGO CT-6503 A

Fuego

  • Моќност на моторот (max): 400 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

1.050 ден 1.190 ден

Моќност

400 W

Бренд

  • Moќност:400W
  • 5 брзини
  • Турбо функција
  • 2 пара маталки