,

FUEGO EKCA012

Fuego

 • Дигитален LCD дисплеј
 • Капацитет:3kg/6.6lb
 • Автоматска нула, автоматско исклучување
 • Електронски тајмер со одборјување
 • Автоматски Zero reset

690 ден

Бренд

Капацитет(kg)

3 kg

  • Дигитален LCD дисплеј
  • Капацитет:3kg/6.6lb
  • Автоматска нула, автоматско исклучување
  • Електронски тајмер со одборјување
  • Автоматски Zero reset