, ,

FUEGO FG-60 INOX

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • 60cm
 • Мотори:2
 • Алуминиумски филтри:2
 • LED осветлување
 • Вмикувачка моќ:450m³/h

3.090 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Вграден аспиратор
 • 60cm
 • Мотори:2
 • Алуминиумски филтри:2
 • LED осветлување
 • Вмикувачка моќ:450m³/h