, ,

FUEGO FG L142W,

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:240L
 • Димензии:143x55x58cm

11.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:240L
 • Капацитет на фрижидерот:240L
 • Потрошувачка на енергија годишно:164kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:143x55x58cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A

 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:240L
 • Капацитет на фрижидерот:240L
 • Потрошувачка на енергија годишно:164kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:143x55x58cm