-10%
, ,

FUEGO FG TM217X

Fuego

  • Енергетска класа:A
  • Нето капацитет:205(168/37)
  • Димензии::143x55x55cm

 

11.690 ден 12.990 ден

  • Комбиниран фрижидер
  • Автоматско одмрзнувањеЕнергетска класа:A
  • Нето капацитет:205L
  • Капацитет на фрижидерот:168L
  • Капацитет на замрзнувачот:37L
  • Димензии:143x55x55cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A