, ,

FUEGO FGSBS9472X

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:436L
 • Капацитет на фрижидерот:291L
 • Капацитет на замрзнувачот:145L
 • No Frost
 • Adaptive sensor
 • Потрошувачка на енергија годишно:365kWH
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:177x91x58cm

42.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:436L
 • Капацитет на фрижидерот:291L
 • Капацитет на замрзнувачот:145L
 • No Frost
 • Adaptive sensor
 • Потрошувачка на енергија годишно:365kWH
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:177x91x58cm
Бренд

Ширина

90cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+