,

FUEGO FGT-120 INV WIFI

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет ладење/греење: 3.5kW
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А+
 • SCOP: 4, COP:3.5 Вграден Wi-Fi
 • Грејач на кондензатор

26.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

 • Wifi подршка
 • Капацитет ладење/греење: 3.5kW(1000~3870) 3.52kW(1000~3950)
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А+
 • Циркулација на воздух 550m3/h
 • SEER: 6.5 SCOP: 4, COP:3.5
 • Ниво на бучава
 • внатрешна:22~40dB
 • надворешна:50dB
 • Надворешна работна температура:
 • ладење:0-53/греење:-20-30
 • Внатрешна работна температура:
 • ладење:17-32/грење:0-30
 • R32 еколошки фреон
 • Вклучен кит за монтажа
 • Вграден Wi-Fi
 • Грејач на кондензатор