-10%
,

FUEGO FGT-180 INV

Fuego

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:5920 W
 • Максимален капацитет на греење:6280 W
 • Просечна моќност: 5130W/5230 W
 • Проток на воздух:800 m3

35.990 ден 39.990 ден

 • Капацитет ладење/греење: 5.13kW(1250-5920) 5.23kW(1350-6280)
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А+
 • Циркулација на воздух 800m3/h
 • Ниво на бучава:
  • Внатрешна:22~40dB
  • Надворешна:50dB
 • Надворешна работна температура:
  • Ладење: од -15°C до 50°C
  • Греење: од -20°C до 30°C
 • Внатрешна работна температура:
  • Ладење: од 17°C до 32°C
  • Греење: од 0°C до 30°C
 • R32 еколошки фреон
 • SEER: 6.3 SCOP: 4 COP:3.7
Боја

Бела

Бренд

Моќност

5.5 kW