-10%
,

FUEGO HD-868B

Fuego

 • Моќност:1800-2200W
 • Брзини:2
 • Температури:3
 • Концентратор
 • Дифузер
 • Копче за ладен воздух
 • DC мотор

675 ден 750 ден

Бренд

Боја

Црна

 • Моќност:1800-2200W
 • Брзини:2
 • Температури:3
 • Концентратор
 • Дифузер
 • Копче за ладен воздух
 • DC мотор