, ,

FUEGO HJW1706

Fuego

Максимална моќност на моторот: 2000 W
вреќичката: 3 l
кабел: 3,5 m

2.390 ден

Бренд

Моќност

2000 w

Боја

Сина

тип на правосмукалка

  • Моќност:2000W
  • Ниво на бучава:85 dB
  • Капацитет на вреќа:3L
  • Индикатор за полна вреќа
  • Должина на кабел:3.5m