-10%
,

FUEGO JYZ001

Fuego

  • Моќност:30W
  • LED сијаличка
  • Керамички плочи
  • On/Off функција
  • 1.8m должина на кабел

576 ден 640 ден

Бренд

Боја

Црна

  • Моќност:30W
  • LED сијаличка
  • Керамички плочи
  • On/Off функција
  • 1.8m должина на кабел