-14%

Fuego KY-259

Fuego

 • Моќност:2600W
 • Керамичка грејна плоча
 • Резервоар за вода:450m
 • Систем против бигор

1.190 ден 1.390 ден

Бренд

Моќност

2600 W

 • Пегла на пареа
 • Моќност:2600W
 • Регулатор за температура и пареа
 • Керамичка грејна плоча
 • Резервоар за вода:450ml
 • Спреј функција
 • Anti-drip функција
 • Систем против бигор