FUEGO KY229

Fuego

Моќност:2200W
Керамичка грејна плоча
Резервоар за вода:340ml

990 ден

  • Пегла на пареа
  • Моќност:2200W
  • Регулатор за температура и пареа
  • Керамичка грејна плоча
  • Резервоар за вода:340ml
  • Спреј функција
  • Вертикална пареа
  • Anti-drip функција
Категорија:
Бренд

Моќност

2200W