, ,

FUEGO NR385

Fuego

  • Моќност на моторот (max): 400 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

920 ден

Моќност

400 W

Бренд

  • Moќност:400W
  • 5 брзини
  • Турбо функција
  • 2 пара маталки