,

FUEGO PTC 3000 R

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Греалка тајфун
  Моќност 3000 W
 • Регулација: 1500/3000W
 • Термостат
 • Заштита од прегревање
 • Керамички греач

3.190 ден

Нема на залиха

 • Греалка тајфун
  Моќност 3000 W
 • Регулација: 1500/3000W
 • Термостат
 • Заштита од прегревање
 • Керамички греач
Бренд

Моќност

3000W