, ,

FUEGO SL-306N

Fuego
Availability:

Нема на залиха


Максимална моќност на моторот: 2400 W
вреќичката: 4 l
кабел: 11 m

3.690 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2400W

Боја

Црвена

тип на правосмукалка

  • Моќност:2400W
  • Капацитет на сад:4L
  • Должина на кабел:11m