, ,

FUEGO STL001

Fuego
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:600W
  • Вмукувачка моќ:90W
  • Капацитет на садот:0,5L
  • Ниво на бучава:70dB

 

1.490 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

600 W

тип на правосмукалка

Боја

Црвена

  • Моќност:600W
  • Вмукувачка моќ:90W
  • Капацитет на садот:0,5L
  • Ниво на бучава:70dB