,

FUEGO TF802,

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 65W
 • 2,31 инч
 • Автоматска осцилација
 • Интегрална рачка за носење

1.790 ден

Нема на залиха

 • Моќност: 65W
 • 2,31 инч
 • Поставување на три брзини: Здраво / Средно / Ниско
 • Автоматска осцилација
 • Интегрална рачка за носење
 • Одвојлива основа
Моќност

65 W

Бренд

 • Вентилатор
 • 65W
 • Вертикална позиција
 • 3 брзини
 • Автоматска осцилација