,

FUEGO WJ-800 A

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2000W
 • Капацитет за масло 3L
 • Прилагодлива контрола на температурата
 • Отстранливи елементи за греење
 • Светлосен индикатор
 • 220-240V ~ 50 / 60H

1.890 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

 • Моќност:2000W
 • Капацитет за масло 3L
 • Прилагодлива контрола на температурата
 • Отстранливи елементи за греење
 • Светлосен индикатор
 • 220-240V ~ 50 / 60H