-19%
, ,

FUEGO WMF50823,

Fuego

 

 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:5kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Димензии:85x60x47cm

8.890 ден 10.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

800

Капацитет(kg)

5kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A+

 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:5kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:23
 • Child Lock
 • Потрошувачка на вода годишно:8.250L
  Потрошувачка на енергија годишно:169kWh
 • Ниво на бучава:59/74dB
 • Димензии:85x60x47cm