, ,

FUEGO XD4514Q

Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2000W
 • Капацитет на кеса:3.5L
 • 1.5м флексибилна цевка
 • Индикатор за полна вреќа
 • Повеќе нивоа на филтрација
 • Должина на кабел: 5м
 • Надворешен филтер: Хепа
 • Внатрешен филтер: Сунѓер

2.690 ден

Нема на залиха

Бренд

Fuego

Моќност

2000W

Боја

Сина

тип на правосмукалка

 • Моќност:2000W
 • Капацитет на кеса:3.5L
 • 1.5м флексибилна цевка
 • Индикатор за полна вреќа
 • Повеќе нивоа на филтрација
 • Должина на кабел: 5м
 • Надворешен филтер: Хепа
 • Внатрешен филтер: Сунѓер