,

FUEGO YG90

Fuego
Availability:

Нема на залиха


  • Можност за бежична употреба
  • Должнини:1-8mm
  • Сечила од нерѓосувачки челик
  • LED индикатор

790 ден

Нема на залиха

Бренд

  • Можност за бежична употреба
  • Должнини:1-8mm
  • Сечила од нерѓосувачки челик
  • LED индикатор