,

FUEGO ZM 902 B


  • Тостер
  • Моќност:2200w
  • Светлосен индикатор

2.090 ден

  • Тостер
  • Моќност:2200 W
  • Светлосен индикатор
  • Термоизолациски рачки
  • Нелеплива подлога
  • Нелизгачка површина