,

GORENJE B 600 BG

Gorenje

  • Моќност на моторот (max):600 W

3.590 ден

Бренд

Моќност

600 W

Блендер Моќност 600 W
Црна боја
AC мотор
 Стаклен сад за блендирање
 Гумирани ногарки
 Можност за перење на додатоците во машина за садови
 Мелница за кафе
 Стаклен сад за блендирање
 Стаклена посуда (можност за користење во микробранова печка)
 Поклопец со дихтунг
 Сад за мерење